Haveindretning

Haveindretning

Mangler du et sted i haven, hvor du kan finde ro og bare slappe af, har du brug for at finde plads til det hele, eller ønsker du mere privatliv i haven? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Her finder du vores store udvalg af pavilloner og festetelte, samt redskabs- og opbevaringsskure. 

Smæk benene op og nyd din have med vores gyngesofaer og hængekøjer.

Har du istedet brug for skygge for solen, har vi forskellige parasoller og markiser.

Få mere privatliv med vores læskærme og sidemarkiser.

Underkategorier

 • Gyngesofaer

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Gyngesofaer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Hængekøjer

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Hængekøjer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Markiser

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Markiser. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Parasoller & solafskærmning...

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Parasoller & solafskærmning - tilbehør. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Parasoller og solskærme

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Parasoller og solskærme. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Redskabsskure og Pavilloner

  Mangler du plads til det hele? Savner du en skyggefuld plet i sommervarmen? Eller skal du holde havefest? Så led ikke længere. 

  Med vores store udvalg af redskabsskure, haveskure og opbevaringskure får du nem og sikker opbevaring af dine haveredskaber

  Vores festtelte, pavilloner og havepavilloner giver dig en skyggefuld plet og de perfekte rammer for en havefest. 

  Se også vores store udvalg af rosenbuer, espaliere og havebuer, hvis du vil skabe endnu mere skønhed i din have.
 • Tilbehør til gyngesofaer

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af Tilbehør til gyngesofaer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Tilbehør til hængekøjer

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tilbehør til hængekøjer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, samt gebyrfri betaling. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Tilbehør til markiser

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af Tilbehør til markiser. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Udendørstæpper

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Udendørstæpper. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
Image du loader