Græsplæne & have

Græsplæne & have

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige produkter til din græsplæne & have. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Dekoration, belysning og...

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Dekoration, belysning og møbler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 69kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Elektriske haveredskaber

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Elektriske haveredskaber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Elektriske haveredskaber -...

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af tilbehør til elektriske haveredskaber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Grill

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Grill. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 69kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Haveindretning

  Mangler du et sted i haven, hvor du kan finde ro og bare slappe af, har du brug for at finde plads til det hele, eller ønsker du mere privatliv i haven? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

  Her finder du vores store udvalg af pavilloner og festetelte, samt redskabs- og opbevaringsskure. 

  Smæk benene op og nyd din have med vores gyngesofaer og hængekøjer.

  Har du istedet brug for skygge for solen, har vi forskellige parasoller og markiser.

  Få mere privatliv med vores læskærme og sidemarkiser.

 • Haven

  Hos os finder du alt du har brug for til nyttehaven, samt redskaber som gør havearbejdet så nemt som mulig, så du får mest muligt ud af din have. 

  Se vores store udvalg af drivhuse og plantekasser

  Vores mange haveredskaber gør havearbejdet let som en leg, mens du kan spare på vandregningen ved hjælp af vores regnvandstønder

  En kompostbeholder kan hjælpe dig med at omdanne dit have- og grøntaffald til brugbar kompost til gavn for din have. 

  Hold ukrudtet væk med vores smarte ukrudtsduge.
 • Snerydning

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af alt til snerydning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Vandingsartikler

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Vandingsartikler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
Image du loader