Sikker betaling

SIKKER E-HANDEL

E-Mærket Webshop

Vi går op i dig som kunde, og ønsker dig de tryggeste rammer, når du handler på entra.dk. Derfor trækkes pengene for dit køb først i forbindelse med leverancen, og alle transaktioner sker via krypterede betaligs gateways for optimal sikkerhed af dine personlige oplysninger. entra.dk er en E-mærket webshop, hvilket giver dig som kunde en lang række fordele, blandt andet en yderligere købsgaranti på op til 10.000 kr.

Betalingsmidler

entra.dk accepterer følgende betalingsmidler: Dankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro i følgende valutaer: DKK. Det er selvfølgelig gratis at betale med kort udstedt i Danmark.

Al betaling er sikret af Bambora Payment Solutions. Det betyder, at kommunikationen er sikret og krypteret, så hverken entra.dk eller andre vil kunne opfange dine kort- og kontooplysninger. Bambora betalingsløsninger er godkendt af de internationale kortselskaber og har PCI certificering (Payment Card Industry). Det er din sikkerhed for, at du trygt kan handle på entra.dk.

Ønsker du at foretage bankoverførsel, skal du være opmærksom på, at det kan tage op til 5 hverdage førend beløbet er registreret i vore systemer, hvorfor overførsel skal finde sted i umiddelbar forbindelse med ordreafgivelse. Venligst husk at angive ordrenummer som reference på ordren. Bemærk at du ved brug af denne betalingsløsning mister din indsigelsesret over for din bank. Kontakt venligst kundeservice ved brug af denne betalingsform.