Personlig pleje

Personlig pleje

Her finder du alle de velkendte mærker fra Clinique, Olay, Elisabeth Arden, La Roche-Posay, L'Oreal. og mange flere. 

Vi giver dig et stort udvalg indenfor hudpleje, ansigtspleje, hårstyling og -pleje, barbering og hårfjerning

Oplev den ultimative afslapning og restituering af din muskler med vores smarte massageapparater.

Find den helt rigtige duft i vores udvalg af parfumer fra kendte mærker til favorable priser.

Underkategorier

 • Ansigtspleje

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Ansigtspleje. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 69kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Barbering & personlig pleje

  Gå på opdagelse i vores store udvalg indenfor Barbering & personlig pleje. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Hårpleje

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billig Hårpleje. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Hudpleje

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Hudpleje. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Kropspleje

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kropspleje. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 69kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Massage & afslapning

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af indenfor Massage & afslapning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

 • Rygpleje

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Rygpleje. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, samt gebyrfri betaling. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Søvnprodukter

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Søvnprodukter. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
Image du loader