Borde

Borde

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Borde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.

Underkategorier

 • Aflastningsborde

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Aflastningsborde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Bar- & spisestueborde

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Bar- & spisestueborde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Foldeborde

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Foldeborde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Poker- & spilleborde

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Poker- & spilleborde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
 • Sengeborde

  Et sengebord eller natbord er en uundværlig del af soveværelset. Det er det perfekte sted at placere din natlampe, mobiltelefon, bøger og andre ting, som du gerne vil have ved hånden, når du ligger i sengen.

  Vores udvalg af sengeborde er designet til at passe til enhver stil og indretning. Vi tilbyder sengeborde i forskellige materialer, såsom træ, metal, m.fl., samt i forskellige størrelser og farver. Hvis du vælger et væghængt sengebord maksimerer du opbevaringspladsen uden af miste gulvplads i soveværelset. 

  Vores natborde er også designet til at være funktionelle og praktiske. Vi tilbyder natborde med skuffer og hylder, så du kan opbevare dine ting sikkert og organiseret. Uanset om du leder efter et enkelt og stilrent sengebord eller et mere dekorativt natbord med indbygget belysning og andre funktioner, så har vi noget for dig.

  Så hvis du leder efter et praktisk og stilfuldt sengebord eller natbord til dit soveværelse, så tjek vores udvalg i dag og find det perfekte en til dig!
 • Spiseborde

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Spiseborde. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.
Image du loader